petak, 25. svibnja 2018.

ČOKOLADNI KOLAČ



SASTOJCI:
250 gr mevenog Plazma keksa
100 gr putera
400 gr Nutele ili nekog drugog eurokrema
500 gr sira „Filadelfija“ (ili drugi krem sir)
PRIPREMA:
Sjedinite puter sa 1 supenom kašikom Nutele i dobro otopite na vodenoj pari (ili u mikrotalasnoj pećnici).
Ovom mešavinom prelijte mleveni keks. Ostavite u frižider.
Pomešajte ostatak Nutele sa „Filadelfija“ sirom pomoću miksera.
Dobijenu smesu, takođe, ostavite u frižider. Izvadite iz frižidera vašu osnovu za tortu.
Stavite je u kalup.Dobro je poravnajte, koristeći čašu.
Odozgo stavite smesu od sira i čokoladnog krema, dobro je raspoređujući po osnovi.
Ostavite tortu u frižider na 20-ak minuta da se spoje.
Izvor: MalaKuhinja

Nema komentara:

Objavi komentar