subota, 3. ožujka 2018.

Neće Fata pa neće :D :D :D



Zaskočio Mujo Fatu, moli je da mu ga po*uši, ali ona neće, pa neće! Tad Mujo upotrebi zadnji adut: • Fato, to je dobro za tvoje zube! Fata se na to smilova, popuši mu i na kraju ode do ogledala u kupatilu. Vraća se u sobu razočarana i veli: • Mujo, ništa se nije desilo mojim zubima, nisu ni bijelji, ni ljepši, ni sjajniji?? • Ali si ih sačuvala…-Videoteka-
Doš’o muž s puta dugo ništa nije “radio”, pozdravlja se sa ženom, pošto dugo ništa nije je*o odluči žena da se seksaju.Muž nestrpljivo stisne ženu uz vrata i poče sa radom.Žena odjednom počne da se previja, divlja, vrišti i trza kao nikad dotad. Kad su sv*šili, muž počne da se oblači, a ona ostane uz vrata sa ukočenim pogledom.-Jebote, draga, nikad pre nisi bila ovako divlja. Bilo je fenomenalno! Zašto stojiš uz vrata? Da se nisi ozledila? -Ma biće sve u redu, samo da izvadim ručku od vrata iz gu*ice!
Fata bi da proba seks, sredila se maksimalno i ode u kafanuda nađe frajera da je kre*ne, čim je stigla odmah je okruže svi frajeri, časte pićima i pokušavaju da je pohvataju. Nakon par rakijica Fata mazno ispali: – Momci, ja sam nevina, ima’l ovde neki pravi muškarac da me napravi ženom? Digne se Mujo sa susednog stola, skine košulju i pruži je Fati: – Na, bona mater ti, ispeglaj to.
-Pozitivno razmišljanje je jedna od najvažnijih stvari koje trebate vježbati tokom Vašeg života. To je način života i tehnika koja vam treba postati svakodnevnica ukoliko imate bilo kakve namjere mijenjati stvari ili raditi u cilju ostvarenja Vaših želja. To je također način da korištenje Vašeg uma prekrenete od štetnih učinaka negativnog razmišljanja.
http://www.zgubidan.com/

Nema komentara:

Objavi komentar