subota, 3. ožujka 2018.

Fata i njene fix ideje :D :D



Mujo penzioner sjedi u parku i hrani golubove, kad naleti njegov jaran Haso, pogleda ga i začuđeno upita: – Jarane, jes’ ti poman’nit’o, šta sjediš u parku bez gaća?! Mujo odmahne rukom: – Ma bjež’, bolan, to se Fata dosjetila … Haso se zbuni: – Šta se dosjetila? Mujo slegne ramenima: – Ma neki dan sam tako sjedio bez šala, pa m’ se ukočio vrat …Videoteka-
Slave Mujo i Fata 50. godišnjicu braka i dogovore se da će napraviti sve kao i kad su bili mladi. Dogovore da će se srediti i doći u 8 pred česmu na čaršiji. Sredi se Mujo prvi i izleti iz kuće da prije spoja popije još jednu s jaranima u kafani. Nakon brze rakijice stigne 5 do 8 pred česmu s buketom cvijeća. Čeka Mujo, 8.15, Fate nema …. pola devet, Fate nema … pričeka on još 15 minuta pa mu dopi*di i vrati se kući. Uleti odmah u dnevnu, tamo Fata sređena sjedi na kauču, a Mujo zaurla: – Fato, bona, pa gdje ‘s ti?! Fata tužno slegne ramenima: – Nije me mater pustila.
Trči zeko šumom i dere se: -Pederi, pederi, svi ste vi pederi!!! Naleti na medeu gazdu šume i medo ga ozbiljnim glasom upozori da ne smije tako da se ponaša!! Samo što je medo izgovorio, zeko poče ponovo da de dernja: -Svi ste vi pederi, pederi, pederi!!! Medo se sad već naljuti, pa mu ljutito kaže: -Dosta zeko!!! Sram te bilo, odrasto si, mlijeko ti na bradi a tako se izražavaš!!! Zeko će ponovo: -Pederi!!! pederi!!! nije mlijeko svi ste vi pederi!!, peederi!!.
http://www.zgubidan.com/

Nema komentara:

Objavi komentar