petak, 16. ožujka 2018.

Skuhala je KORU od krompira i riješila jedan od NAJVEĆIH problema sa kojim se žene susreću!



Nećete vjerovati na koji način može da se iskoristi koru od krompira! Pitat ćete se kako ovo niste znali ranije…
Sjede vlasi u kosi suprva stvar koja stvara paniku kod osoba koje počnu da stare. To je nešto čega se svi plašimo, ali ne možemo da izbjegnemo.
Kada žene primete da im kosa sjedi, one obično krenu da farbaju kosu, izlažući se efektima hemikalija i samim tim pogoršavaju stvar, samo da bi prikrile svoje sijede.
Ali možete uraditi nešto povodom toga, uz ovo prirodno rješenje bez ikakvih posljedica…
Za to vam je potrebna samo ljuska od krompira. Nakon ovog možete vidjeti kakve efekte ima, kako se može pravilno iskoristiti i nakon toga možete i sami isprobati ovu metodu kod kuće.
Kora krompira je zdrava i malo ljudi zna za njena veoma korisna dejstva, među kojima je i proces oporavka sijedih vlasi i vraćanje prirodne boje kosi.
Vjerovatno niste znali ali kora krompira može da vrati prirodnu boju kose, što je čak potvrđeno od strane medicinskih stručnjaka.
Mnogi doktori se slažu da je ovo najbolji, najefikasniji i svakako najprirodniji način u borbi protiv sijedih. Sve što je potrebno da uradite je da skuhate nekoliko ljuski krompira i ostavite da se kuha pola sata.
Procjedite vodu, ostavite da se ljuska ohladi i operite kosu vodom u kojoj se kuhao krompir. Ponovite ovaj proces nekoliko puta i vidjećete čudesne promjene!
Podijelite ovo sa vašim prijateljicama, svima koji se farbaju, može im poslužiti. Ko bi rekao da koru od krompira možete iskoristiti na ovako fenomanaln način.
http://prirodni-lijek.info

Nema komentara:

Objavi komentar