subota, 3. ožujka 2018.

Ciganče žuri kući da stigne!!!



Cigu čekala sestra kući, a Ciga bio na poslu krao bakar pa kako bi požurio kući da kre*ne sestru naleti napandura pa ga pita: • Koliko ima sati? Znate žurim kući, žena, deca, sestre… • 17:30 – odgovara pandur. • Baš vam fala gospodinee milicajče, hoćete da dođete da mi pop*šite u 18:00? Pandur iznerviran krene da juri Cigu, kad naleti na kolegu koji ga upita: • Što juriš ovo ciganče?? • Rekao mi da mu pop*šim u 18 sati! • Pa čekaj, čoveče, gde si zapeo, sad je tek 17:35!!
Mujo veliki švaler i ode do svoje dragane.Taman kad se latio posla začuje se zvono. Preplašena ljubavnica skoči i kaže Muji: -Ja dragi bježi to je moj muž. Mujo se isprsi i kao ne boji se on nikoga. Ljubavnica mu uzrujano kaže da joj je muž opasan, ima pištolj i nož uvijek. Mujo pogleda sa prozora pa će: -Ali 16 je sprat pa kako??, ma ni govora!!! -Ma skači, evo otključava vrata!!! Šta će Mujo ipak skoči i dok je padao kaže glasno: -Bože dragi, pomozi!!! Kada je bio oko 6 sprata ponovo će Mujo: -Bože, samo da ostanem živ, mogu i invalid ostati ali samo da ne umrem…. U tom momentu naiđe kamion gradske čistoće koja je vozila pokošenu travu iz parkova i Mujo padne baš u tu pokošenu travu. Vidi Mujo čitav je, ustaje i otresa travu sa sebe pa će: -E jbg-a Mujo i ti se za svaku sitnicu odmah prepadaš i Bogu moliš!!!
U školi učitelj matematike pita učenika:– Ako ti dam dva zeca, pa još dva zeca i još dva zeca, koliko ćeš imati zečeva?
Učenik: Sedam! Učitelj: Ne, slušaj me pažljivo! Ako ti dam dva zeca, pa još dva zeca i još dva zeca, koliko ćeš imati zečeva? Učenik opet: Sedam! Učitelj: Dobro, da te pitam ovako: Ako ti dam dvije mačke, pa još dvije mačke i onda još dvije mačke. Koliko češ onda imati mačaka? Učenik: Šest! Učitelj: Doobro! A sad, ako ti dam dva zeca, pa još dva zeca i još dva zeca, koliko ćeš imati zečeva? Učenik: Sedam! Učitelj: Neee, kako možeš imati sedam zečeva?! Učenik: Zato što kod kuće već imam jednog zeca!
http://www.zgubidan.com/

Nema komentara:

Objavi komentar