srijeda, 22. kolovoza 2018.

Voćna plazma torta




Sezona je breskvi i nektarina, pa tako nam stiže jedan takav recept uz fotografiju Nermine Jordamović.


Sastojci za podlogu:
  • 500 gr mljevenog plazma keksa
  • 250 ml voćnog soka,
  • 250 gr putera,
  • 30 gr kakaoa
Fil:
  • 500 gr breskvi ( sveže ili u konzervi )
  • 500 ml slatke pavlake
Priprema:
 Mljeveni keks, puter i kakao promješati i preliti vrućim sokom ili sokom iz konzerve s breskvama.
Miješati dok se ne dobije čvrsta smijesa za podlogu.
Rasporediti po kalupu 26 cm i preko staviti breskve.


Umutiti slatku pavlaku i premazati tortu.
Dekorisati breskvama i poslužiti.


Izvor: www.brzikolaci.com

Nema komentara:

Objavi komentar